Sporten voor het goede doel _ Callange van 100 000 KM samen in Team.

Samen met 70 sportclubs van België gaat Annapurna Brussel Club vervolledigen het doet van 100 000 KM samen doen en 100 000 euro verzamelen voor het goede doel. Met het ingezamelde bedrag zal Parantee-Psylos revalidanten laten kennismaken met G-sport tijdens hun revalidatieproces. G-sportcoaches maken namelijk werk van de sociale re-integratie van mensen met een blijvende beperking en slaan na het ontslag uit het ziekenhuis de brug met sporten of bewegen in de onmiddellijke woonomgeving van de revalidant.

Moving Lives is een digitaal community platform dat verbinding brengt tussen individuen, bedrijven en non-profitorganisaties. Het middel dat we hiervoor inzetten is fysieke beweging.

Parantee-Psylos is de Vlaamse G-sportfederatie en wil mensen met een beperking volgens hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities op een gezonde, kwaliteitsvolle en plezante manier laten sporten en bewegen.

In het project van Moving Lives van challenge 100000 hebben 70 verschillende Belgische sportclubs deelgenomen. Alle leden van de sportclubs mag meedoen. De enige voorwaarde van deelname is de deelnemers moet ouder dan 18 zijn. 


De deelnemers moeten de sport app namelijk "Strava" downloaden zodat de alle records wordt automatische naar de website kunnen linken. 

De update mag elke dag op de volgende website kunnen kijken. 

 
Link Strava: https://www.strava.com/ _ (eerst Strava downloaden en registreren met e:mail of face boek) _ dan registreren van movingslives en connectie maken met Strava is beste optie.) 


Op datum van vandaag 29/07/2020 om 24:00 hebben 
1. Suresh Kumar Korangi Gurung - met 103 km 
2. Dev Gurung met 78 km
3. Laxmi Bahadur Maharjan met 68 km de eerste tweede en derde plaats gehaald. 
De alle sportieve mensen zijn van Annapurna Brussel Club. 
 
Vandaag staar Annapurna Brussel Club ook in de eerste plaats als totaal prestatie van de 
 12 ingeschreven leden. 
Het resultaat van het laatste update 2020/08/20 om 11u18.  

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Brusselse 40 KM fiets wedstrijd BXL Tour.

Deelname Royal Run

BEZOEK NAAR ERASMUSHUIS EN BEGINHOF 2023/08/06: